Επί Μακρόν Διαμένοντος Ευρωπαϊκή – 5 Χρόνια

Επί μακρόν διαμένοντος ευρωπαϊκή – 5 χρόνια

Δικαιολογητικά (8)

  1. 4 φωτογραφίες με προδιαγραφές διαβατηρίου
  2. Φωτοτυπία των διαβατηρίων των τελευταίων 5 ετών, όλες οι σελίδες (από τις οποίες να φαίνεται ότι δεν έχει λείψει από τη χώρα για περισσότερο από 10 μήνες τα τελευταία 5 χρόνια και όχι παραπάνω από 3 μήνες συνεχόμενους)
  3. Ηλεκτρονικό παράβολο επί μακρόν διαμένοντος 400€
  4. Ηλεκτρονικό παράβολο κάρτας αυτοτελούς εγγράφου 16 €
  5. Αντίγραφο συμβολαίου αγοράς κατοικίας ή μισθωτήριο κατοικίας εκτυπωμένο από το taxisnet
  6. Αντίγραφα εκκαθαριστικών σημειωμάτων 8.500€ σύνολο τα τελευταία 2 χρόνια!!
  7. Βιβλιάριο ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα όμοια ης προηγούμενης άδειας διαμονής
  8. Ένα από τα παρακάτω:
  • Αποδεικτικά νόμιμης δωδεκαετούς διαμονής στην Ελλάδα
  • Πιστοποιητικό ελληνικής γλωσσομάθειας επιπέδου Β1 και πάνω από Κ.Ε.Γ ή από Γεν. Γραμ. δια βίου μάθησης επιπέδου Α2 + ιστορία
  • Τίτλος αποφοίτησης της υποχρεωτικής τουλάχιστον εκπαίδευσης από ελληνικό σχολείο
  • Τίτλος αποφοίτησης από λύκεια του εξωτερικού τα οποία ανήκουν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα
  • Δελτίο νόμιμης διαμονής μέλους οικογένειας Έλληνα

Εάν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κατεβάστε το αρχείο σε PDF εδώ.