Σύζυγος Έλληνα Πολίτη

Άδεια διαμονής  για σύζυγο Έλληνα Πολίτη – Αρχική χορήγηση – 5 χρόνια

Δικαιολογητικά (9)

  1. 4 φωτογραφίες με προδιαγραφές διαβατηρίου
  2. Φωτοτυπία διαβατήριο (1η σελίδα)
  3. Ηλεκτρονικό παράβολο κάρτας αυτοτελούς εγγράφου 16 €
  4. Ασφαλιστική ικανότητα εκτυπωμένη από το taxisnet ή συμβόλαιο ασφάλισης ιδιωτικού φορέα
  5. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του Έλληνα πολίτη
  6. Πρόσφατο αντίγραφο ληξιαρχικής πράξης γάμου η πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  7. Αντίγραφο εγγράφου που πιστοποιεί τη νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα (θεώρηση εισόδου τύπου C, βεβαίωση τύπου Α, άδεια διαμονής, ειδική βεβαίωση, ΕΔΤΟ ή πρόσφυγα)
  8. Εκκαθαριστικό εφορίας
  9. Μισθωτήριο κατοικίας εκτυπωμένο από το taxisnet

Ανανέωση – 10 χρόνια

Δικαιολογητικά (5)

  1. 4 φωτογραφίες με προδιαγραφές διαβατηρίου
  2. Ηλεκτρονικό παράβολο κάρτας αυτοτελούς εγγράφου 16 €
  3. Φωτοτυπία την τελευταία άδεια
  4. Φωτοτυπία όλες οι σελίδες του διαβατηρίου των τελευταίων 5 χρόνων
  5. Υπεύθυνη δήλωση του Έλληνα πολίτη ότι δεν έχει αλλάξει η οικογενειακή του κατάσταση (με γνήσιο υπογραφής από το ΚΕΠ)

Εάν επιθυμείτε να εκτυπώσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, κατεβάστε το αρχείο σε PDF εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × three =